Zuid-Holland

De kaart van Nederland met provincie Zuid-Holland ingekleurd.

Provincie Zuid-Holland is een provincie in het westen van Nederland met ’s Gravenhage als hoofdstad. Deze provincie heeft een totaal oppervlak van 3418 vierkante kilometer, waarvan 2714 vierkante kilometer land is.

Binnen Provincie Zuid-Holland  vinden we uiteraard ook boeren en aanverwante bedrijven die hun eigen gekweekte of geproduceerde produkten op hun bedrijf, aan de straat of in hun eigen winkel verkopen.

Onderstaand presenteerd Boerenzo een overzicht van deze ondernemers.

Als u op een van de boeren klikt, dan vindt u meer informatie over deze bewuste agrariër en welke produkten u daar kunt kopen. Indien deze beschikbaar is, wordt er ook een link naar de persoonlijke website van deze boer weergegeven.

Mocht er een boer of een vergelijkbaar bedrijf in uw omgeving gevestigd zijn die zijn eigen producten verkoopt, wilt u dan zo vriendelijk zijn deze ondernemer attent te maken op onze site, zodat ook zijn producten de verdiende aandacht krijgt. Hierdoor kan Boerenzo weer een completer overzicht op deze pagina weergeven.

 

Westmaas.

Weiderund Mariënhof

Rundvlees van eigen boerderij in kleine porties verpakt, scharrelvarkensvlees, kip, boerenkaas & zuivel en aanverwante producten