Wilt u zich inschrijven?

Boerenzo wil graag een zo compleet mogelijk overzicht presenteren van alle boeren en aanverwante bedrijven in Nederland die hun zelf verbouwde of geproduceerde producten op het bedrijf, aan de straat of in een eigen winkeltje verkopen.

Wanneer u ook een dergelijke onderneming heeft, dan kunt u zich inschrijven voor een abonnement op de website van Boerenzo.

Voor het kleine bedrag van € 9,99 exclusief BTW per jaar vermeldt Boerenzo op deze website uw bedrijfsnaam met een beschrijving. Daarbij verzorgt boerenzo op deze website dan een pagina met al uw gegevens, een omschrijving van uw bedrijf en welke producten u verkoopt.

Mocht u in het bezit zijn van een eigen website of facebook pagina, dan plaatst boerenzo op uw persoonlijke pagina ook een link naar deze website of facebook pagina.

Wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven, vul dan het contactformulier in of stuur een mail met alle gegevens van uw onderneming naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt voor meer informatie ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 (6) 15 17 78 24.