Welkom

Hier staat een afbeelding van kaas.

Welkom op vandeboer.net, de website van Boerenzo, de site waar een overzicht weergegeven wordt van boeren en aanverwante bedrijven die hun zelf verbouwde en vervaardigde producten op hun bedrijf, aan de straat of in hun eigen winkel verkopen.

Op deze site kunnen de bedrijven hun eigen website of facebook pagina aanprijzen.

Hierdoor weet u waar u bij u in de buurt de kersverse producten kunt verkrijgen.

Vers van de boer is het lekkerst en ook nog eens beter voor het millieu.


Welkom

de kaart van Nederland met provincie Limburg ingekleurd.

Provincie Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland met maastricht als hoofdstad. Deze provincie heeft een totaal oppervlak van 2209 vierkante kilometer, waarvan 2150 vierkante kilometer land is.

Binnen Provincie Limburg  vinden we uiteraard ook boeren en aanverwante bedrijven die hun eigen gekweekte of geproduceerde produkten op hun bedrijf, aan de straat of in hun eigen winkel verkopen.

Er hebben zich op dit moment echter nog geen ondernemers uit Provincie Limburg  op deze website geabonneerd om in dit overzicht vermeld te worden. Hopelijk kan Boerenzo hieronder spoedig een overzicht presenteren.

Mocht er een boer of een vergelijkbaar bedrijf in uw omgeving gevestigd zijn die zijn eigen producten verkoopt, wilt u dan zo vriendelijk zijn deze ondernemer attent te maken op onze site, zodat ook zijn producten de verdiende aandacht krijgt. Hierdoor kan Boerenzo weer een completer overzicht op deze pagina weergeven.