Welkom

Hier staat een afbeelding van kaas.

Welkom op vandeboer.net, de website van Boerenzo, de site waar een overzicht weergegeven wordt van boeren en aanverwante bedrijven die hun zelf verbouwde en vervaardigde producten op hun bedrijf, aan de straat of in hun eigen winkel verkopen.

Op deze site kunnen de bedrijven hun eigen website of facebook pagina aanprijzen.

Hierdoor weet u waar u bij u in de buurt de kersverse producten kunt verkrijgen.

Vers van de boer is het lekkerst en ook nog eens beter voor het millieu.


Welkom

De kaart van Nederland met provincie Zeeland ingekleurd.

Provincie Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland met Middelburg als hoofdstad. Deze provincie heeft een totaal oppervlak van 2933 vierkante kilometer, waarvan 1787 vierkante kilometer land is.

Binnen Provincie Zeeland  vinden we uiteraard ook boeren en aanverwante bedrijven die hun eigen gekweekte of geproduceerde produkten op hun bedrijf, aan de straat of in hun eigen winkel verkopen.

 

 

De bedrijven in Zeeland.

Binnen provincie Zeeland vinden we uiteraard ook boeren waar u hun verse produkten rechtstreeks kunt kopen. Onderstaand presenteerd Boerenzo een overzicht van deze ondernemers.

Als u op een van de boeren klikt, dan vindt u meer informatie over deze bewuste agrariƫr en welke produkten u daar kunt kopen. Indien deze beschikbaar is, wordt er ook een link naar de persoonlijke website van deze boer weergegeven.

 


Nisse.

VOF Louws

Fruitteelt bedrijf en huisverkoop.